Nieuwsbericht
Teamfoto

O.N.R. F4 thuis tegen Marum F6 aanvang 10.00 uur

Spelers    &n...

 
F4 Hut
Laatste nieuws
Wed 23 May
ONR F4 hersteld zich goed en blijft de onbetwiste kampioen!

Stijn scoort echte hattrick. ONR F4 - VV Roden F5: 3 - 1.

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

ONR F4 wint weer !!!

Sat 17 Mar, 20:49


Na een spannend scoreverloop toch winst voor ONR F4.


Goed gemutst, na de winst vorige week op Marum, was nu Hunsingo F3 aan de beurt. De reis naar Winsum begon in alle vroegte. Om 7.45 uur was iedereen aanwezig op het sportpark van ONR aan de Hullenweg. Na een voorspoedige reis waren we ruim op tijd om een elftalfoto, of eigenlijk negentalfoto, te maken zodat de website weer bijgewerkt kan worden.

Na deze plichtplegingen en een ongecoordineerde warming up was het dan zover. Twee wissels, Thijs Jan op doel, drie man in de verdediging en drie in de aanval. Een strategisch goed uitgedacht concept, met resultaat.

Ondanks het veldoverwicht van ONR, twee ballen net naast en één op de paal, opende Hunsingo de score (1-0), het thuisvoordeel waarschijnlijk, maar nog voor de rust wist Joran de gelijkmaker te scoren (1-1), dat was ook de ruststand. Na een beker heerlijke limonade en een koekje werd het pas echt spannend. Wederom kwam Hunsingo op voorsprong (2-1) en weer zette Joran ONR op gelijke hoogte (2-2). Enige spannende momenten vlak voor het doel van Thijs Jan en dan een verlossende uitbraak van Stijn. Over de as van het veld, in één rechte lijn naar de goal, en snoeihard in het net (2-3). Uitzinnige begeleiders en meegereiste ouders. Maar er werd te vroeg gejuicht want even later, na niet goed uitverdedigen, was het weer gelijk (3-3). De gedachte "Vasthouden deze score" speelde door het hoofd, 1 punt is al heel mooi hier in het koude Groningerland, maar niet veel later knalde Rutger een verlossend schot achter de keeper. De eindstand (3-4) waarmee de koppositie vrijwel zeker behouden blijft. Afwachten wat V.V. Roden heeft gedaan.








Terug
 
 
 
 
 
Sponsorgalerie